Magna og Leos fotoalbum

Man kan enten klikke på linket og åbne fotoalbummet i browseren og se albummet online, eller man kan klikke på “Download” så fotoalbummet bliver downloadet og kan ses på din computer.

Jeg har skrevet små tekster ved de fleste fotos, med oplysninger om personers navne, stedet billedet er taget og datering. Det er oplysninger som jeg selv har kunnet bidrage med, eller som jeg har fra den nogen gange ret utydelige håndskrevne tekst i fotoalbummet. Jeg har skrevet bogmærker til siderne, både for at give lidt overblik over indholdet, men også for at få mulighed for at kunne lave søgninger.

01 Grønt fotoalbum 1934-41

Leos skoleklasse, Leo konfirmand, Leos morfar Hans Ditlev i Bovense, forældrenes nye hus i Trunderup, Leo som elektriker lærling, Leo og søskende, cykeltur til Magnas forældre i Krogstrup 1940, Verners konfirmation, Pliniussen i Kissendrup, billeder fra Nyborg og Odense, Leos mormor Petras 75 års fødselsdag.

02 Brunt fotoalbum 1941-42

Cykeltur til Magnas forældre og besøg hos Dagny og Anton 1941, Carlsminde ved Bovense, Nyborg, hos Karl og Emma i Trunderup, Svendborgsund, elværker, hård vinter i Trunderup, billeder fra København, Staunings bisættelse.

03 Grønt fotoalbum 1942-43

Forskellige steder i København, Leos faster Annas mand Axel Valdemar Bech og datteren Irene, Torval og Sigrid i Lyngby, Leo sætter vindmølle op i Nyborg, Karl og Emmas sølvbryllup, mange billeder fra Leos soldatertid som CBU’er på Bernstorff Slot, Ulriksholm Slot og Sandholt Slot, diverse billeder fra Trunderup.

04 Gråt fotoalbum 1943-57

Soldaterbilleder fra Sandholt Slot, Leos lejlighed i Birkum, Leo og Magnas bryllup, besøg hos Dagny og Anton i Jelstrup, Leif, radioforretning Østergade Assens, sejltur til Sønderborg, tur til stranden i Assens, sejltur, tur til Skamlingsbanken, sejltur til Bogense, sejltur til København, Leo Rasmussen & Co. Maskinfabrik i Hjallese, Henriettes fødselsdag, Petras fødselsdag, Lisevej 20 Næsby, Slotte og Herregårde, forretningsrejse til Norge, fabrikken Banevænget 4 i Næsby, Karosserifabrikken på Bogensevej i Næsby, fisk med 2 hoveder.

05 Lysebrunt fotoalbum 1938-63

Billeder fra Krogstrup, Jakob og Agnes sølvbryllup, Leo i København, Magna på husholdningsskole og ved stranden i Bovense, Leo som soldat, Magna i Avnslev, Verners konfirmation, forskellige portrætfotos, Petra fylder 75 år, Krogstrup, Leif, (4) 3 generationer i USA, huset i Birkum Kohave, Bittens konfirmation, Helmot og Elina, Åges dåb i Krogstrup, en flok jyske fætre og kusiner, Leif lejrskole, Inge-Lise, forretningsrejse til Hamborg, forretningsrejse til Norge, juleaften i Krogstrup, Conni på Troelsegård, Inge-Lise og Conni “bider bolle”, udstilling Næsby Maskinfabrik, udstilling Nordisk Varmluft.